Συστήματα Αναβάθμισης Σηπτικών (βόθρων) RetroFAST

Written by Super User on . Posted in RetroFAST

Αξιόπιστο, προσιτό και γρήγορο

Τα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων RetroFAST®εγκαθιστώνται σε συμβατικά σηπτικά συστήματα για να αναβαθμιστεί η βιολογική επεξεργασία των λυμάτων. Τοποθετούνται και σε νέες κατασκευές, προσφέροντας υψηλά επίπεδα επεξεργασίας και αποτρέποντας τη δημιουργία ιζήματος που οδηγεί στην μείωση της απορροφητικότητας του σηπτικού συστήματος.

Χωρίς ανάγκη διακοπής λειτουργίας του υπάρχοντος συστήματος

Το RetroFAST®έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται και να εισάγεται σε μια ήδη υπάρχουσα στεγανή δεξαμενή με την ελάχιστη απαιτούμενη παρέμβαση στο υπάρχον σύστημα (μικρή τροποποίηση στο υπάρχον σύστημα απορρόφησης στο εδάφους μπορεί να θεωρηθεί σκόπιμη).

 

Δυνατότητα τοποθέτησης σε πλαστική δεξαμενή

Η Ecomec διαθέτει το σύστημα RetroFAST σε ειδικά σχεδιασμένη πλαστική δεξαμενή, έτοιμο τοποθετημένο. Το σύστημα αποτεέίται από τρείς πλαστικές δεξαμενές σηπτική, επεξεργασία, διάθεσης εκροής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθεί η είσοδος, η έξοδος και η ηλεκτρική παροχή. Οι δεξαμενές ίναι κατάλληλες για υπόγεια ή υπέργεια τοποθέτηση.

 

Χαμηλό Κόστος, διαρκής και μόνιμη λύση

Με την αναβάθμιση ενός σηπτικού συστήματος λυμάτων με RetroFAST®, αυξάνεται η αξία και η χρησιμότητα του ακινήτου.

Απλό, λειτουργικό και επεκτάσιμο

Οι μικρές κοινότητες έχουν τώρα μια πρακτική και  αποδεδειγμένη εναλλακτική λύση σε αντίθεση με το υψηλό κόστος των κεντρικών συστημάτων αποχέτευσης. Τα σηπτικά συστήματα μπορούν να αναβαθμίσουν την απόδοσή τους  (συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του αζώτου), με την κατάλληλη χρήση των RetroFAST®.

Πώς λειτουργεί;

Το σύστημα επεξεργασίας λυμάτων RetroFAST®  αυξάνει την βιοδιασπώμενη ικανότητα του συστήματος και έτσι βιολογικά θα αρχίσει να διασπά το μη διαπερατό στρώμα που έφραξε την σηπτική δεξαμενή. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα RetroFAST® οξυγονώνει το υπάρχον λύμα και έτσι βοηθά την ανάπτυξη αερόβιων βακτηρίων που αφαιρούν το είδος των ρύπων που σχημάτισαν το μη διαπερατό στρώμα. Έτσι τελικά τα λύματα θα αφομοιωθούν στο υπέδαφος.

Θα λειτουργήσει στην εγκατάστασή μου;

Τα RetroFAST® συστήματα μπορούν να βρουν εφαρμογή στα περισσότερα συμβατικά συστήματα (βόθροι) αλλά κάθε περίπτωση είναι μοναδική και μελετάται διεξοδικά. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την ECOMEC για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να καθορίσει το RetroFAST® σύστημα που είναι ενδεδειγμένο για την εγκατάστασή σας.

Αποδεδειγμένο, Ασφαλές, Αξιόπιστο.

Η προηγμένη τεχνολογία FAST® αναπτύχθηκε αρχικά από τη Smith & Loveless, Inc, το παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού επεξεργασίας των λυμάτων από το 1946. Η FAST® τεχνολογία έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στις δημοτικές, βιομηχανικές, θαλάσσιες, εμπορικές και οικιακές εφαρμογές.