ΚΑΕ Προμαχώνα

Tο ΚΑΕ του Προμαχώνα που βρίσκεται στα σύνορα της Ελλάδας με την Βουλγαρία εξυπηρετεί κατά μέσω όρο 1000 άτομα ημερησίως. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν ότι δεν είχε τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του.  Με σκοπό την μέγιστη απόδοση του συστήματος για έναν τόσο μεγάλο όγκο επισκεπτών αλλά λαμβάνοντας υπόψη και την απότομη φόρτιση του συστήματος από πολλούς επισκέπτες μαζί προτάθηκε το σύστημα MCF 9.0 υδραυλικού φορτίου 34m3/d και το ABC-N1.5. Το ABC-N1.5 θα χρησιμοποιηθεί για την απονιτροποίηση της εκροής του βιολογικού καθαρισμού.

Κατοικία στα Κύθηρα

Η συγκεκριμένη κατοικία 4 ατόμων είχε υπάρχοντα απορροφητικό βόθρο, ο οποίος είχε χάσει τη δυνατότητα απορρόφησης λυμάτων. Τοποθετήθηκε δίπλα σύστημα Modular RetroFAST 0.25 σε πλαστική δεξαμενή και το επεξεργασμένο λύμμα οδηγήθηκε μέσω φίλτρου UV σε εξωτερική πλαστική δεξαμενή, από όπου με χρήση πιεστικού γίνεται υπεδάφια άρδευση του χώρου.

Κατοικίες στην Συμπολιτεία Αχαίας

Εντός δεξαμενής από σκυρόδεμα εγκαταστάθηκε σύστημα RetroFAST 0.25. Το επεξεργασμένο νερό οδηγείται για άρδευση.

Επικοινωνία

ECOMEC OE

Τηλέφωνα : 2615 008262

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα : www.ecomec.gr

Aquasafe Φίλτρα Νερού

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Aquasafe με φίλτρα νερού για το σπίτι.

Δείτε το μοναδικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα System 40 διάρκειας ζωής 3 χρόνων και κάντε το δικό σας με μόνο με 180 ευρώ ή με 3 άτοκες δόσεις των 60 ευρώ

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα : www.aquasafe.gr