Η Εταιρία

Εμπειρία

Η ECOMEC OE στελεχώνεται από διπλωματούχους μηχανικούς, με μεταπτυχιακές σπουδές σε περιβαλλοντικά έργα και μεγάλη εμπειρία σε κατασκευή σύνθετων ηλεκτρομηχανολογικών έργων, αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Διαθέτει επίσης πολυετή εμπειρία σε αποκεντρωμένα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων και είναι μία από τις ελάχιστες ειδικευμένες εταιρίες πανελληνίως στον χώρο αυτό.

Διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία εγκατάστασης, για όλη την Ελλάδα και μπορεί να αναλάβει την πλήρη εγκατάσταση ή μέρος της ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Διεθνή αναγνώριση

Η ECOMEC OE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μία από τις κορυφαίες -στα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων- εταιρίες παγκοσμίως, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος και με μια απλή αναζήτηση στον διεθνή ιστοχώρο. Η Αμερικάνικη εταιρία Biomicrobics είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και καταξιωμένη εταιρία, με πιστοποιημένα συστήματα (από τα ελάχιστα διεθνώς που διαθέτουν πιστοποίηση “CE” και “ISO”). Το γεγονός αυτό, καθώς και τα χιλιάδες εγκατεστημένα συστήματα παγκοσμίως, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την αντοχή τους.

Επικοινωνία

ECOMEC OE

Τηλέφωνα : 2615 008262

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα : www.ecomec.gr

Aquasafe Φίλτρα Νερού

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Aquasafe με φίλτρα νερού για το σπίτι.

Δείτε το μοναδικό φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα System 40 διάρκειας ζωής 3 χρόνων και κάντε το δικό σας με μόνο με 180 ευρώ ή με 3 άτοκες δόσεις των 60 ευρώ

Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ιστοσελίδα : www.aquasafe.gr